И това си е само за мееен *доволно*
Прелест..
Прелест..
за мен 3 стават :goodgriefsylar написа:а можете ли да ми кажете горе-долу колко искате? :352458:
а Тити само не разбрах анимацията от цялото клипче ли да е или само от част от него? :hmObsessed. написа:Рении имам важна поръчка и се доверявам на теб,ъф корс.
Слушай сега.Искам анимацийка размер 300х155,от това клипче.Знам,че качеството хич не е хубаво,ама с такова го има. :S
Ако имаш проблем с формата на файла,кажи-ще опитам да го направя avi.
Ако много те затруднявам няма нужда да го правиш,наистина!
Предварително мерси.
sylar написа:а Тити само не разбрах анимацията от цялото клипче ли да е или само от част от него? :hmObsessed. написа:Рении имам важна поръчка и се доверявам на теб,ъф корс.
Слушай сега.Искам анимацийка размер 300х155,от това клипче.Знам,че качеството хич не е хубаво,ама с такова го има. :S
Предварително мерси.
направих го,но стана над 3MB :shokedObsessed. написа:sylar написа:а Тити само не разбрах анимацията от цялото клипче ли да е или само от част от него? :hmObsessed. написа:Рении имам важна поръчка и се доверявам на теб,ъф корс.
Предварително мерси.
От цялото,ако може!Но пък,ако ти е прекалено дълго.. :s
Да :goodgrief~ Iry написа:Риииии, може ли да вема една от анимацийте на степ ъп? Страшни са.. ::
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|