Ох,абе струва ми се,че видях тема за чантите за даскало и специално си я снимах,а сега не я откривам. :( Таа с раници или чанти ще сте? Ако някой я вижда,да даде линк..помня,че някъде о обсъждахме това..или се бъркам?!
Дайте да си дискутираме,че разделът замря Айде от мен няколко въпросчета: Имате ли нови ученици?Как вървят входните?За тези в новите класове ;D : Как ви се струва новото даскало и класът?
Ние имаме една нова уч-ка Не съм я опознала много *естествено де ;dd* Значи.. вече минахме 7 входни нива, останаха още 4 мисля.. много ме е страх за Математиката, в четвъртък е
Нямаме нови ученици.Защото взаимно сме си нови Днес беше входното по БЕЛ, лесно беше, но не знам каква ще ми е оценката.. Новото даскало е супер, само дето се сетиха кога да правят ремонт..а класът ми е много готин!
Имаме само един нов ученик. Не съм го и заговаряла, защото държанието му не е от най-добрите. Днес правихме входни по БЕЛ и Биология. Очаквам утре да ми върнат това по Физика и Астрономия. Надявам се, че съм се справила добре.