Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Съобщения от администраторите и модераторите

+8
Мушки
greenworld_
a beautiful day <3
inwisiblee~
willy
палачинкии..
drinkmysoul
sylar
12 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Съобщение [Страница 3 от 6]

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ами аз го повтарям за милионен път.. ама никой не слуша :dry

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Махнах чат кутията Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648

sylar

sylar

И моля админите и модераторите да изпълняват по-съвестно задълженията.Няма да казвам имена,но някой хора и едно мнение не са поправили,а пък камо ли да заключат някоя тема и да я сложат в коша :dry И ако се продължава в същия дух,ще отнемам права Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 502591

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ъъъм, това все пак е админското, може ли да те питам, защо си я махнала чат кутията? Smile
Иии също така, аз от тези ли съм, дето не си изпълняват задълженията?! Smile

Сори АКО се брои за флууд.

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Моля да не поправяте това, не е точно съобщение, но мое решение:
ri, zdravei otnovo edva li si tuk prosto se 4uvstvam naistina ujasno, otnovo sgafih s kop4etata i mislq 4e samo razvalqm foruma taka... nai-dobre me mahni.. da ne sum admin, iskam da sum, no provalqm absolutno vsi4ko. ako ne mojesh da razberesh kakvo imam predvid... vmesto 'quote' natiskam 'edit' ;( ne mislish li 4e sum zle? MNOGO SUM ZLE OPREDELENO. shte mi e mn tujno no kakto ve4e kazah provalqm vsi4ko. moje bi prosto ne sum rodena za tova ;( znam 4e shte se opitvash da me razubedish. da mi kajesh, 4e tva ne e nishto.. no za men e neshto. prekarah si strahotno i ti blagodarq za vsi4ko. dano ne se razsurdish... iiii neshto kato predlojenie.. mislq 4e 3 admini i edin mod ste dostatu4ni, prosto ne mislq 4e e nujno da tursish nqkoi na moe mqsto no ti shte si reshish TENKS MNOGO i ako ima neshto s koeto shte moga da pomagam samo kaji, s nai-golqmo udovolstvie Very Happy nesto drugo... ami ne se seshtam, mai e tova Smile MERSI MNOGO i sujalqvam za glupostite koito napravih, az sum si prosto edno tupo hlape, koeto samo burza za nishto. EDIT: moje i da mojesh da me razubedish no ti trqbvat 5 4asa taka 4ee.. Smile EDIT 2: NAISTINA MNOGO SE QDOSVAM ;(

sylar

sylar

TonzieCullen xD написа:Ъъъм, това все пак е админското, може ли да те питам, защо си я махнала чат кутията? Smile
Иии също така, аз от тези ли съм, дето не си изпълняват задълженията?! Smile

Сори АКО се брои за флууд.
Не,не си ти,тя си знае коя е Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648 Предупредила съм я.А за чат кутията,махнах я защото вече никой не пишеше Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

TonzieCullen xD написа:Моля да не поправяте това, не е точно съобщение, но мое решение:
ri, zdravei otnovo edva li si tuk prosto se 4uvstvam naistina ujasno, otnovo sgafih s kop4etata i mislq 4e samo razvalqm foruma taka... nai-dobre me mahni.. da ne sum admin, iskam da sum, no provalqm absolutno vsi4ko. ako ne mojesh da razberesh kakvo imam predvid... vmesto 'quote' natiskam 'edit' ;( ne mislish li 4e sum zle? MNOGO SUM ZLE OPREDELENO. shte mi e mn tujno no kakto ve4e kazah provalqm vsi4ko. moje bi prosto ne sum rodena za tova ;( znam 4e shte se opitvash da me razubedish. da mi kajesh, 4e tva ne e nishto.. no za men e neshto. prekarah si strahotno i ti blagodarq za vsi4ko. dano ne se razsurdish... iiii neshto kato predlojenie.. mislq 4e 3 admini i edin mod ste dostatu4ni, prosto ne mislq 4e e nujno da tursish nqkoi na moe mqsto no ti shte si reshish TENKS MNOGO i ako ima neshto s koeto shte moga da pomagam samo kaji, s nai-golqmo udovolstvie Very Happy nesto drugo... ami ne se seshtam, mai e tova Smile MERSI MNOGO i sujalqvam za glupostite koito napravih, az sum si prosto edno tupo hlape, koeto samo burza za nishto. EDIT: moje i da mojesh da me razubedish no ti trqbvat 5 4asa taka 4ee.. Smile EDIT 2: NAISTINA MNOGO SE QDOSVAM ;(

Риии, а това?

sylar

sylar

Не знам.Твое решение си е,макар и глупаво Smile По-добре първо го омисли Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648Но бих те помолила да си останеш админ,защото без теб ще е скучно и честно казано вече няма да ми е толкова приятно да админствам Smile Така,чее моляя те остни заради мен Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 37546

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ами хубаво, много ме устройва така Smile Ама тези бутони... ох добре, ЗАРАДИ ТЕБ! (inlove)

Хайде успокой се Smile

sylar

sylar

TonzieCullen xD написа:Ами хубаво, много ме устройва така Smile Ама тези бутони... ох добре, ЗАРАДИ ТЕБ! (inlove)

Хайде успокой се Smile
ю
Кои бутони? Smile
П.П. Благодаря ти!!!!Обичам те,бее :Razz:

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Нали ти казах, вместо quote натискам edit! Smile

sylar

sylar

Забелязвам,че от както обявих,че вече не съм фен на Здрач получавам доста негативи и критики :dry Явно,не съм много желана тук като админ,затова мился да си подам оставката :dry Все пак това си е форум на поредицата и нейните почитатели и аз нямам място тук... Very Happy

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Хаха .. аз също не съм фенка на Здрач, дори не знам за какво се разправя, но ми е приятно да пиша тук .. xD
Рени, на мен лично си ми адски приятна.

Ъм,благодаря :Razz: На наисти вече ми писна да ме упрекват за това :dry Но пак да повторя - все още не съм решила Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648
рени

willy

willy
Fanpire
Fanpire

Ооо споко!Питайте Тони колко сме се дърпали,че предпочитам Хари Потър пред Здрач.... ама тя свикна и вижда,че не желая злото на форума и пиша хубави неща... така,че и теб няма да те опрекват.. е ако не сега поне след време като свикнат,че може да не го харесваш толкова колкото тях,но все пак не пишеш обиди към филма и актьорите Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Така.Сега аз ще си изкажа мнението.Рени,повечето критики мисля,че ги получаваш от мен.И знаеш ли защо?Просто не съм свикнала все още.Ти харесваше поредицата,а изведнъж...Това си е твой личен избор,знам,но просто понякой път не се въздържам.Опитвам се да избягвам всякакви конфликти и заяждания,но понякой път се изпускам и съжелявам,наистина се старая да не се спречкваме заради избора ни на лични интереси.Ти си много добър админ и човек,моля те,недей да напускаш админския пост-боготворя те затова,че обновяваш,без да харесваш поредицата.Моля те,остани админ и моя добра приятелка.Моля те. :sad

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Недейй Рироо :sad Какво ще правя без тееб!! Аз останах заради теб, сега ти остани заради мен. Ако ти се откажеш, връщам Нати Smile Да не ти пука за мнението на другите.. тоест, слушай какво казват, но не им вярвай прекалено.Хайде Рии, не ме изоставяй. Ти си най-добрият админ, който съм виждала някога :Razz: По-точно чувала Smile Какво като не харесваш Здрач, пак ще ти захареса като прочетеш Затъмнение и Зазоряване Smile А през това време ние с Нат ще свикнем Evil or Very Mad

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

ВСЕКИ ХАРЕСВА КАКВОТО СИ ИСКА И ТОЧКА!(удивителен хд)
Рени, сори, но не можеш да се откажеш, защото ти си главния админ и без теб целия форум отива на вятъра.Само ти имаш някои права, защото ти си го създала.А и дори да не харесва ЗДРАЧ вас какво ви бърка?Не може всички да са еднакви, ако беше така щеше да е много скучно.А и тя не е обидила някой или нещо от поредицата, доколкото знам.Тъй че, Рени, стой си тука - ще сме си тричките с теб и Сгуса дето не сме супер зарибените Smile А и каква е тая мания (уф и аз за кво продължавам хд) на поредицата й мина модата..а ние сме в крак с нея Evil or Very Mad Не бе, имам предвид, че зарибявката беше миналата година и е нормално на по - ранните фенове да им е омръзнало. Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Ъъъ .. супер зарибени.. аз даже изобщо не съм зарибена .. Smile
Дори не знам за кво се разправя .. Smile

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ох добре :dry Разбрахме, че не сте зарибени. Всеки с вкуса си, казало кучето и се облизало под опашката.

По темата: Губя контрол, когато теб те няма.. не виждам смисъл, за да остана.. Smile остании!!!

sylar

sylar

Охх,добре убедихте ме Smile Оставам си Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648 Иии извинете за целия 'хаос'(така да се каже xD ),който създадах Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 37546

п.п. след малко ще изтрия флууда Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Рени!Обичам те!Надявам се,че ме разбираш и не ми се сърдиш! :Razz:

sylar

sylar

Заключих някои от групите,защото не се обновяват :dry

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Така. Клубовете са изтрити Съобщения от администраторите и модераторите - Page 3 507648 Никой да не се сърди. Имаме скайп Smile

sylar

sylar

Форумът се затваря за ден-два.Очаквайте го в напълно нов вид! Smile

sylar

sylar

Новият мод е Саги!Честито! Very Happy

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 6]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Права за този форум: