1. Име: Габриела
2. Рождена дата и година, зодия: 21.06.95 , Близнаци
3. Град: Бургас
4. Брат или сестра: Сестра
5. Защо избра този ник: Защото обичам сладолед :1035463:
6. Обичаш: Сладолед, семейството си, Ния, Деничка, да пиша по форуми, прасковки, череши, музика, филми, Аврил Лавин, вероничките, Майли, Хилъри, Свръхестествено, Клюкарката, момчето, което харесвам :inlove2:
7. Мразиш: Предателите, самотата, дробчета, момчета, които се мислят за `най - големите` ..
8. Страхуваш се от: Самотата, тишината, бъдещето..
9. Опиши себе си, както намериш за добре: Ами много съм чувствителна, затова не се сприятелявам бързо.Обичам да мечтая, да слушам музика..обичайните за възрастта неща.Вмомента съм в състояние да мечтая за много неща .. :ppppp: Обичам приятелите си, тези на които мога да вярвам, обичам да обичам, както и мразя да мразя :lovee:
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Никълъс Кейдж, Майли Сайърс, `Град на ангели`
2. Певец/певица/група/: Джъстин, Майли и Аврил, Дъ Вероникас
3. Книга/автор: `Белият зъб` , Астрид Линдгрен
4. Компютърна игра: Worms, Симс
5. TV предаване: `Мислят си, че могат да танцуват`
6. Цвят: зелен
7. Животно: коала
8.Занимание: Да пиша по форуми, да си чатя с приятели, да излизам навън, да слушам музика и да гледам филми.
9.Снимка: (по желание) -||-
2. Рождена дата и година, зодия: 21.06.95 , Близнаци
3. Град: Бургас
4. Брат или сестра: Сестра
5. Защо избра този ник: Защото обичам сладолед :1035463:
6. Обичаш: Сладолед, семейството си, Ния, Деничка, да пиша по форуми, прасковки, череши, музика, филми, Аврил Лавин, вероничките, Майли, Хилъри, Свръхестествено, Клюкарката, момчето, което харесвам :inlove2:
7. Мразиш: Предателите, самотата, дробчета, момчета, които се мислят за `най - големите` ..
8. Страхуваш се от: Самотата, тишината, бъдещето..
9. Опиши себе си, както намериш за добре: Ами много съм чувствителна, затова не се сприятелявам бързо.Обичам да мечтая, да слушам музика..обичайните за възрастта неща.Вмомента съм в състояние да мечтая за много неща .. :ppppp: Обичам приятелите си, тези на които мога да вярвам, обичам да обичам, както и мразя да мразя :lovee:
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Никълъс Кейдж, Майли Сайърс, `Град на ангели`
2. Певец/певица/група/: Джъстин, Майли и Аврил, Дъ Вероникас
3. Книга/автор: `Белият зъб` , Астрид Линдгрен
4. Компютърна игра: Worms, Симс
5. TV предаване: `Мислят си, че могат да танцуват`
6. Цвят: зелен
7. Животно: коала
8.Занимание: Да пиша по форуми, да си чатя с приятели, да излизам навън, да слушам музика и да гледам филми.
9.Снимка: (по желание) -||-