1. Име: Ивета или накратко Ети,Ета,Ете
2. Рождена дата и година, зодия:17.10.1995,Везни
3. Град:Варнаа
4. Брат или сестра:Ноуп
5. Защо избра този ник:Емии..в заглавието на темата ми пише
6. Обичаш:Кими,Ед,приятели,семейство,сладоледд,Мара,Мим,Ру,Стефс,Любо и др.
7. Мразиш:В.И.П. обществото от нашия стар клас
8. Страхуваш се от:Себе си
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други): Еми такаа...значи...много съм досадна,спъната и ми викат шефе.Попринцип съм в центъра на забавата,имам страхотно чувство за хумор(поне така казват).Не се примирявам лесно с неща и споря до край,мога да карам кола,ОБОЖАВАМ Формула 1 и КИМИ. :P Имам страхотни идеи и си имамм собствено списание,пиша сценарий за сценки,изнмислям хореографии и дрехи.СЕгам външен вид:С кестенява коса,зелено-кафяви очи,средна на ръст,винаги намусена и с шапка на Ферари!
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм:Майкъл Джей Фокс/Рейчъл Лий Кук,Крис,Ники,София Буш/Здрач,ЗКНМЛ и др.
2. Певец/певица/група/:Хмм незнам/Кели и Кейти/РХЧП,Б.Т.Р.,Бон Джови и Аеросмит,а и Скорпиънс
3. Книга/автор:Сагата Здрач-автор знаете и Сделка с дявола-автор не си спомнян,ама беше мъж
4. Компютърна игра:Много са.
5. TV предаване:Аммм..Шоуто на Слави и господарите
6. Цвят:черен,червен,лилав
7. Животно:кучее
8.Занимание:фотография,писане на сценарии,дизайн ии др.
9.Снимка: (по желание)Не пише дали сикате моя така,че ...
2. Рождена дата и година, зодия:17.10.1995,Везни
3. Град:Варнаа
4. Брат или сестра:Ноуп
5. Защо избра този ник:Емии..в заглавието на темата ми пише
6. Обичаш:Кими,Ед,приятели,семейство,сладоледд,Мара,Мим,Ру,Стефс,Любо и др.
7. Мразиш:В.И.П. обществото от нашия стар клас
8. Страхуваш се от:Себе си
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други): Еми такаа...значи...много съм досадна,спъната и ми викат шефе.Попринцип съм в центъра на забавата,имам страхотно чувство за хумор(поне така казват).Не се примирявам лесно с неща и споря до край,мога да карам кола,ОБОЖАВАМ Формула 1 и КИМИ. :P Имам страхотни идеи и си имамм собствено списание,пиша сценарий за сценки,изнмислям хореографии и дрехи.СЕгам външен вид:С кестенява коса,зелено-кафяви очи,средна на ръст,винаги намусена и с шапка на Ферари!
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм:Майкъл Джей Фокс/Рейчъл Лий Кук,Крис,Ники,София Буш/Здрач,ЗКНМЛ и др.
2. Певец/певица/група/:Хмм незнам/Кели и Кейти/РХЧП,Б.Т.Р.,Бон Джови и Аеросмит,а и Скорпиънс
3. Книга/автор:Сагата Здрач-автор знаете и Сделка с дявола-автор не си спомнян,ама беше мъж
4. Компютърна игра:Много са.
5. TV предаване:Аммм..Шоуто на Слави и господарите
6. Цвят:черен,червен,лилав
7. Животно:кучее
8.Занимание:фотография,писане на сценарии,дизайн ии др.
9.Снимка: (по желание)Не пише дали сикате моя така,че ...
- Spoiler: