Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Зубари,кифли,пекани...групичките в училище EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Зубари,кифли,пекани...групичките в училище

+13
*Ashley Greene^^
PersonalBrandOfHeroin
Buterfly
xxSnejy;
InvisibLe
libertywalk;
sylar
Little Dhampir
willy
a beautiful day <3
Obsessed.
drinkmysoul
Мушки
17 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Тъй,би трябвало да се сетите за какво говоря.
Днешното училище се състои от групичка зубари,кифли,клюкарки и т.н.
Смятате ли,че това деление е правилно?Към коя групичка "принадлежите"? :goodgrief

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Аз принадлежа към "самотните" Evil or Very Mad

А иначе в нашето дскл са все клюкарки и надути откачалки :dry

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Да се преместя в твойто даскало? :yes
Иначе аз съм към категория-"Луди манияци на Рон и Хърмаяни,умни,интелектуалци,професори,обичани от останалите Smile "

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Чушки* написа:Аз принадлежа към "самотните" Evil or Very Mad

А иначе в нашето дскл са все клюкарки и надути откачалки :dry

Не, не извинете - "самотните вампири" Evil or Very Mad

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Хмм,някои казват,че аз и още някои момичета сме зубъри,обаче как яко обърнах представите им нямате си на идея. Very Happy
Соу..към никоя за момента предполагам.Точно в 7ми клас при нас нямаше групички,за радост.

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Аз принадлежа към групичката на "тихите и безпогрешните умници",така да се каже Smile Не,че съм безпогрешна,но всички ме смятат за такава.Ноо даже и не принадлежа много,много към тази група,защото съм бягала от часове и съм се опълчвала на госпожи,а и не съм много много умна.Въпреки това всички си говорят с мен,дори момчетата.

willy

willy
Fanpire
Fanpire

Аз не съм "пекана",но може да се каже,че съм много общителна в училище!Повечето хора ме мислят за смотана (което от части е вярно)... и затова повечето приятели са ми в Пловдив (пример Дид)

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Понякога казват, че съм зубър, но предпочитам да съм такава, отколкото тъпа. Smile Зубари,кифли,пекани...групичките в училище 507648 Може би заради това според тях принадлежа към групата на зубърите, само дето аз си знам, че съм от групата на самотните ... вампири! Smile Не се сближавам много, доверявам се само на една приятелка и движа главно с нея в у-ще. Честно казано - чувствам се чудесно така! Smile :goodgrief

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Мии...и аз не знам Smile не съм зубър,не съм смотана Smile (много Evil or Very Mad ),ааа за кифли и дума да не става :12000014: Движа се по-скоро с момчетата,най-вече метъли и скейтъри, :25406: но и с няколко момичета също :baby

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Зубар - не. Кифла - средно. Пекана - не.. ама не съм и от най-затворените. Всъщност аз си падам клюкарка, ама то страня от такива неща.

InvisibLe

InvisibLe
Начинаещ
Начинаещ

незаинтересованите *мисли*

xxSnejy;

xxSnejy;
Fanpire
Fanpire

зубар-определено не,кифла-неее,пекана-може да се каже
попринцип харесвам нещата,които и момчетата харесват затова някои от тях ме харесват (като характер) а с повечето момичета съм добричка Smile

Buterfly

Buterfly

Ами аз съм от групичката на откачалките,но не надутите,а нормалните откачалки Smile

PersonalBrandOfHeroin

PersonalBrandOfHeroin
Потребител
Потребител

Аз пък бях като муха без глава .. Smile .. класа ми беше разделен на лагери така да се каже .. а аз някак не се вписвах в нито един от лагерите .. бях (и все още съм) приятелка на всички с никой не съм се карала (а ставаха страшни скандали за какви ли не глупости :43fds: Smile .. сега обаче се смеем на щуротиите, когато се съберем випуска Зубари,кифли,пекани...групичките в училище 507648 ) .. а и сега е почти същото (в университета) .. пак съм си сама и както каза Бела "мълчаливо страдащ тип". Определено не съм зубарка .. нито пък кифла, а и въобще не съм пекана.. :12455555555:

*Ashley Greene^^

*Ashley Greene^^
Фен
Фен

Аз съм си по затоврена..имам си приятели от класа,които много ценя..и не ме интересува к'во мислят другите за мен Very Happy

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

InvisibLe написа:
незаинтересованите *мисли*

Така съм и аз! Smile
Плюс предишния ми пост. Smile

'nasii

'nasii
Fanpire
Fanpire

В нашия клас имаше 3 групи - 1.пушачи,2.откачалници,3.нормални и здрачохолици. Smile
Аз определено съм към 3-тата групичка! Smile

Hayles

Hayles
Потребител
Потребител

Еми от всички видове .. еми не знам като какво да се опиша не съм перфектна , не съм самотна... Имам приятели приятно ми е -не се причислявам към никоя . :noway

mileyfan

mileyfan
Потребител
Потребител

trust only yourself. написа:Аз принадлежа към "самотните" Evil or Very Mad

. colorado sunrise

. colorado sunrise
Fanpire
Fanpire

Buterfly написа:Ами аз съм от групичката на откачалките,но не надутите,а нормалните откачалки Smile

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите