1. Име: Лилия
2. Рождена дата и година, зодия:22.09.1997,Дева
3. Град: София
4. Брат или сестра: и двете
5. Защо избра този ник: защото ме кефи .. иначе не съм смела
6. Обичаш: Тони,Диди,музика,доброто настроение
7. Мразиш: лъжата
8. Страхуваш се от: мааалко от високо
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)
Аз съм доста чуствителна,но не плача,а само се вкисвам и не имам желание да остана самаИмам съмочуствие.Имам и чуство за хумор.Когато някой ме помоли за нещо винаги го правя,което ме прави щедра,но доста често говоря само за моите проблеми,което ме прави и егоист.Тоест и от двете по малко.В някои моменти съм много стеснителна.В други много отворена и общителна.Като цяло съм си луда.Никога не казвам,че съм грозна примерно,за да ме лъскаят и да казват,че не е вярно.Обичам приятелите си,но на първо място е семейството!
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Зак Ефрон,Деми Ловато,Всички с Аштън Къчър :hug
2. Певец/певица/група/: James Blunt,Майли Сайръс,Maroon 5,Jonas Brothers
3. Книга/автор: Нибелунгите , Йордан Йовков
4. Компютърна игра: World Of Warcraft
5. TV предаване: Ellen Degeneres Show
6. Цвят: Лилав,Оранжев,Зелен
7. Животно: Миеща мечка,куче
8.Занимание Танци,Музика,Пиано
9.Снимка: (по желание)
2. Рождена дата и година, зодия:22.09.1997,Дева
3. Град: София
4. Брат или сестра: и двете
5. Защо избра този ник: защото ме кефи .. иначе не съм смела
6. Обичаш: Тони,Диди,музика,доброто настроение
7. Мразиш: лъжата
8. Страхуваш се от: мааалко от високо
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)
Аз съм доста чуствителна,но не плача,а само се вкисвам и не имам желание да остана самаИмам съмочуствие.Имам и чуство за хумор.Когато някой ме помоли за нещо винаги го правя,което ме прави щедра,но доста често говоря само за моите проблеми,което ме прави и егоист.Тоест и от двете по малко.В някои моменти съм много стеснителна.В други много отворена и общителна.Като цяло съм си луда.Никога не казвам,че съм грозна примерно,за да ме лъскаят и да казват,че не е вярно.Обичам приятелите си,но на първо място е семейството!
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Зак Ефрон,Деми Ловато,Всички с Аштън Къчър :hug
2. Певец/певица/група/: James Blunt,Майли Сайръс,Maroon 5,Jonas Brothers
3. Книга/автор: Нибелунгите , Йордан Йовков
4. Компютърна игра: World Of Warcraft
5. TV предаване: Ellen Degeneres Show
6. Цвят: Лилав,Оранжев,Зелен
7. Животно: Миеща мечка,куче
8.Занимание Танци,Музика,Пиано
9.Снимка: (по желание)
Последната промяна е направена от Plucky на Съб Авг 29, 2009 5:33 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти