1. Име: Мартина
2. Рождена дата и година, зодия: 04. 06. 1996; зодия близнаци
3. Град: Благоевград
4. Брат или сестра: Нито едното
5. Защо избра този ник: Просто ме кефи. Няма определена причина.
6. Обичаш: семейството си, шоколад, вампири
7. Мразиш: лук, яйца :(puke):
8. Страхуваш се от: Малки гадинки.
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)Характерът ми е много особен... попринцип съм общителна, но не се сближавам много бързо с хората. Винаги бих услужила на някого, ако мога. Нямам високо самочувствие, не обичам да се хваля. Твърде много обичам семейството си. За мен те са най - добрите ми приятели, на които мога да кажа всичко. Това май е в общи линии. :goodgrief
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Brad Pitt, Rob Pattinson; Kristen Bell, Aishwarya Rai
2. Певец/певица/група/: T.I. , Justin Timberlake , Lil' Wayne; Christina Aguilera, Lady Gaga, Katy Perry, Taylor Swift; Paramore, Nightwish, Evanescence, PCD, JB
3. Книга/автор: Twilight saga, Не без дъщеря ми и др.
4. Компютърна игра: Sims
5. TV предаване: Music idol
6. Цвят: розов, черен, зелен
7. Животно: кучее ::
8.Занимание: фотошоп, четене и др.
2. Рождена дата и година, зодия: 04. 06. 1996; зодия близнаци
3. Град: Благоевград
4. Брат или сестра: Нито едното
5. Защо избра този ник: Просто ме кефи. Няма определена причина.
6. Обичаш: семейството си, шоколад, вампири
7. Мразиш: лук, яйца :(puke):
8. Страхуваш се от: Малки гадинки.
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)Характерът ми е много особен... попринцип съм общителна, но не се сближавам много бързо с хората. Винаги бих услужила на някого, ако мога. Нямам високо самочувствие, не обичам да се хваля. Твърде много обичам семейството си. За мен те са най - добрите ми приятели, на които мога да кажа всичко. Това май е в общи линии. :goodgrief
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Brad Pitt, Rob Pattinson; Kristen Bell, Aishwarya Rai
2. Певец/певица/група/: T.I. , Justin Timberlake , Lil' Wayne; Christina Aguilera, Lady Gaga, Katy Perry, Taylor Swift; Paramore, Nightwish, Evanescence, PCD, JB
3. Книга/автор: Twilight saga, Не без дъщеря ми и др.
4. Компютърна игра: Sims
5. TV предаване: Music idol
6. Цвят: розов, черен, зелен
7. Животно: кучее ::
8.Занимание: фотошоп, четене и др.